مقایسه کلاس هوشمند با یک کلاس معمولی
نوشته شده توسط : پارس اتیلن

 کدام یک بهتر است کلاس های هوشمند یا کلاس های سنتی؟

به عصر دیجیتال خوش آمدید، جایی که دانش به راحتی با یک کلیک قابل دسترسی است و یادگیری وارد حوزه جدیدی شده است.

کلاس های درس سنتی در مقایسه با کلاس های درس دیجیتال در حال تبدیل شدن به چیزی از گذشته هستند و جای خود را به چشم انداز نوآورانه آموزش الکترونیکی داده اند که آموزش را به روش های بی سابقه ای متحول می کند.

یک مطالعه اخیر نشان داد که برنامه های آنلاین در مدارس و کالج ها 56٪ در حال رشد هستند در حالی که همتایان سنتی آنها شاهد کاهش 3.3٪ در تکمیل مدرک بودند.

بیایید نگاهی دقیق‌تر به مزایا و معایب کلاس درس دیجیتال در مقایسه با یادگیری کلاس‌های سنتی بیندازیم.

ما عواملی مانند انعطاف‌پذیری و راحتی در مقابل تعامل مستقیم و اجتماعی شدن را بررسی می‌کنیم تا به شما کمک کنیم تعیین کنید کدام رویکرد ممکن است برای شما یا مدرسه شما مناسب‌تر باشد.

کلاس های درس سنتی چیست؟

برای قرن ها، مدرسه سنتی شیوه اولیه آموزش بوده است. این کلاس ها در کلاس فیزیکی با حضور معلم برگزار می شود.

دانش آموزان با حضور در کلاس، یادداشت برداری، سوال پرسیدن و شرکت در بحث های حضوری شرکت می کنند.

کلاس‌های معمولی محیطی ساختاریافته را به دانش‌آموزان ارائه می‌دهند که حس روتین را القا می‌کند.

کلاس های هوشمند چیست؟

کلاس های درس هوشمند  با استفاده از تکنولوژی برای مدارس در کلاس انجام می شود. دانش آموزان  با استفاده از رایانه یا دستگاه های دیجیتال در کلاس شرکت می کنند.

این کلاس‌ها سطح بالایی از انعطاف‌پذیری و راحتی را ارائه می دهند. کلاس درس دیجیتال به دلیل تمرکز بر تعامل، پرورش جوامع مشارکتی که در آن تمایز بین معلمان و دانش آموزان محو می شود، متمایز است.

در این کلاس ها، زمان و مکان دیگر مانعی نیستند و محیطی را ایجاد می کنند که زبان آموزان با استفاده از پلتفرم های آنلاین به کلاس متصل می شوند.

چرا کلاس های درس دیجیتال بهتر از کلاس های درس سنتی هستند؟

1. مرکز اطلاعات 360 درجه 

کلاس های دیجیتال به عنوان مرکز اطلاعات یکپارچه عمل می کنند و منابع مختلف را در سراسر جهان به هم متصل می کنند.

برخلاف روش‌های آموزشی سنتی با دسترسی محدود به اطلاعات، راه‌حل‌های یادگیری دیجیتالی برای مدارس مانند کتاب‌های الکترونیکی و کتابخانه‌های دیجیتال از هر کجا قابل دسترسی هستند.

کودکان می توانند از اطلاعات سراسر جهان برای غنی سازی تجربیات یادگیری خود استفاده کنند. در کلاس های درس سنتی، دسترسی به آخرین اطلاعات اغلب وجود ندارد، که منجر به نابرابری در برنامه های درسی بین کشورها می شود.

کلاس های درس هوشمند با فراهم کردن دسترسی برابر به اطلاعات برای همه دانش آموزان به این موضوع می پردازند.

2. ابزارهای آموزشی همه کاره

یکی از مزایای کلیدی کلاس درس دیجیتال در دسترس بودن آن است. در کلاس های درس سنتی، دانش آموزان باید در یک مکان جمع شوند تا از یک مربی یاد بگیرند.

اغلب، این درس ها برای مرجع بعدی ذخیره نمی شوند. این بدان معناست که دانش‌آموزانی که نمی‌توانند در کلاس‌ها شرکت کنند یا رفت‌وآمد کنند، ممکن است جلسه را از دست بدهند، حتی اگر فقط یک روز غیبت کنند.

کلاس‌های دارای فناوری با در دسترس بودن در هر زمان و هر مکان به این مشکل رسیدگی می‌کنند. دانش‌آموزان می‌توانند با استفاده از دستگاه متصل از خانه‌هایشان به کلاس‌ها بپیوندند.

اگر آنها یک کلاس را از دست بدهند، می توانند به راحتی از طریق جلسات ضبط شده پیگیری کنند. آنها همچنین بازبینی را ساده می کنند، زیرا نیازی به جستجوی محتوا از منابع دیگر ندارند.

3. دسترسی پیشرفته

هر دانش آموزی با سرعت و سبک خاص خود یاد می گیرد. با این حال، در آموزش سنتی اغلب فاقد انعطاف پذیری برای سازگاری با این تفاوت ها است.

بیشتر کلاس‌های درس به‌جای فردی، بر روی گروه تمرکز می‌کنند و با وجود اینکه معلمان بعد از کلاس در دسترس هستند، یادگیرندگان با سرعت آهسته‌تر احساس عقب ماندن می‌کنند.

کلاس های مجازی راه حلی را با ایجاد تعادل بین ساختار و انعطاف پذیری ارائه می دهند. دانش‌آموزان می‌توانند هر زمان که نیاز داشته باشند به محتوا دسترسی داشته باشند و به آنها امکان می‌دهد با سرعت خودشان یاد بگیرند.

آنها همچنین می توانند مطالب را بررسی کنند یا در صورت لزوم درخواست منابع اضافی کنند. این تضمین می کند که هر دانش آموزی مفاهیم را درک می کند و در عین حال با بقیه کلاس هماهنگ است.

4. یادگیری شخصی و تنظیم شده

هر دانش آموزی با سرعت و سبک خاص خود یاد می گیرد. با این حال، آموزش سنتی سنتی اغلب فاقد انعطاف پذیری برای سازگاری با این تفاوت ها است.

بیشتر کلاس‌های درس به‌جای فردی، بر روی گروه تمرکز می‌کنند و با وجود اینکه معلمان بعد از کلاس در دسترس هستند، یادگیرندگان با سرعت آهسته‌تر احساس عقب ماندن می‌کنند.

کلاس های مجازی راه حلی را با ایجاد تعادل بین ساختار و انعطاف پذیری ارائه می دهند. دانش‌آموزان می‌توانند هر زمان که نیاز داشته باشند به محتوا دسترسی داشته باشند و به آنها امکان می‌دهد با سرعت خودشان یاد بگیرند.

آنها همچنین می توانند مطالب را بررسی کنند یا در صورت لزوم درخواست منابع اضافی کنند. این تضمین می کند که هر دانش آموزی مفاهیم را درک می کند و در عین حال با بقیه کلاس هماهنگ است.

برخی از مشکلات کلاس های درس آنلاین چیست؟

1. تعامل اجتماعی ناچیز

در کلاس های آنلاین، تعامل اجتماعی ممکن است محدود به نظر برسد، به خصوص درمقابل کلاس های سنتی. با این حال، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید از طریق ارتباطات دیجیتال تعامل داشته باشید.

بسیاری از کلاس‌های آنلاین از پلتفرم‌های چت ویدیویی مانند Google Meet یا Zoom استفاده می‌کنند، جلسات پخش زنده ارائه می‌دهند و پروژه‌های گروهی را اختصاص می‌دهند.

این بدان معنی است که شما هنوز هم می توانید با مربیان و همسالان خود ارتباط برقرار کنید، البته به روشی متفاوت.

2. امکان بی انگیزگی

انگیزه موضوعی است که اغلب در مورد این دو روش یادگیری بحث می شود، زیرا هر دانش آموز منحصر به فرد است. برخی از تعاملات رودررو منظم پیشرفت می کنند، و دریافتند که این امر انگیزه خود را افزایش می دهد.

برخی دیگر ساختار مهلت های آنلاین را ترجیح می دهند. برای بسیاری، محاصره شدن توسط مربیان و همسالان به عنوان انگیزه ای برای تکمیل تکالیف یا وظایف عمل می کند.

اگر شما فردی هستید که به خوبی به ضرب الاجل های شخصی پاسخ می دهید، تعیین آنها می تواند به شما کمک کند انگیزه داشته باشید و از به تعویق انداختن آن جلوگیری کنید.

ایجاد یک فضای اختصاصی برای یادگیری آنلاین، بدون حواس‌پرتی، می‌تواند تمرکز و انگیزه شما را افزایش دهد 

3. خطر به تعویق انداختن کار

متمرکز ماندن در کلاس درس با همسالان و یک مربی ساده است، اما در مورد یادگیری آنلاین چطور؟

هنگام یادگیری از راه دور، حواس پرتی ممکن است به وجود بیاید، به خصوص اگر کارهای دیگری داشته باشید یا با چیز دیگری مشغول باشید.

 نتیجه گیری

هم کلاس‌های هوشمند و هم کلاس‌های سنتی  مزایا و معایب خاص خود را دارند.

کلاس های سنتی امکان تعامل رو در رو با معلمان و همکلاسی ها را فراهم می کند، در حالی که آموزش الکترونیکی انعطاف پذیری و راحتی را ارائه می دهد.

انتخاب بین این دو روش بستگی به ترجیحات و نیازهای فردی دارد. با این حال، در عصر دیجیتال امروزی، ترکیب عناصر هر دو رویکرد می‌تواند یک تجربه آموزشی جامع ایجاد کند که سبک‌های یادگیری متنوع را در خود جای دهد.

صرف نظر از روش انتخاب شده، پذیرش یادگیری مادام العمر برای پیشرفت و موفقیت شخصی ضروری است. 

یک کلاس هوشمند پایه شامل کامپیوتر ، صفحه نمایش تدریس و پروژکتور است که جنبه بصری برای یادگیری دارند.

مدرسه هوشمند با به کار گیری تکنولوژی عملیات آموزشی را آسان تر و کارآمد ترمی سازد. بسیاری از تحقیقات مزایای مدارس هوشمند و نحوه استفاده درست از آنها را نشان داده اند.

آنها همچنین به این نکته اشاره می کنند که این سیستم آموزشی، باعث شده دانش آموزان نمرات بهتری نیز کسب کنند.

علاوه بر این باعث شده دانش آموزان مدام بازخورد های تکالیف خود را بببینند و بتوانند پیشرفت خود را ارزیابی کنند و انگیزه بیشتری داشته باشند. 

این فرایند یادگیری پیشرفته، دانش آموزان مختلف را آماده می کند تا بهترین خودشان را ارائه دهند.

مجتمع آموزشی پیشرو

برای اولین بار در ایران با ارائه طرح کیف در مدرسه توانستیم گام به گام با آموزش نوین دنیا پیش رفته و کیفیت آموزش را ارتقا بخشیم و توانایی کودکانمان را در تمامی مهارت های زندگی مانند ایجاد تفکر واگرا و همگرا ، قدرت حل مسئله ، مسئولیت پذیری ،عزت نفس و توجه و تمرکز در آنان ایجاد نموده و در آموزش کامپیوتر و زبان انگلیسی که از مهارت های بسیار لازم فردای کودکانمان است همواره پیشگام بوده ایم.

تماس با ما

تلفن :

۷۷۷۰۲۴۳۱

۷۷۸۷۸۸۰۰

آدرس: تهران -تهرانپارس -بزرگراه رسالت – بین اتوبان باقری و خیابان رشید – پ ۲۰۲- مجتمع آموزشی پیشرو

 منبع: https://pishroschool.ir/

 





:: برچسب‌ها: مجتمع آموزشی پیشرو , کلاس هوشمند , مزایای مدارس هوشمند , مقایسه مدرسه هوشمند با یک مدرسه معمولی , ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: